Cosentino tijdens The Art of Living vertegenwoordigd door Remy Meijers

0

Dit jaar vindt de tweede The Art Of Living Event plaats in de Autrotron in ‘s-Hertogenbosch. Cosentino laat weten aanwezig te zijn op de stand van Remy Meijers.

The Art of Living Event wordt gehouden van 26 tot en met 29 maart. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers zich vergapen aan door designers ingerichte stijlkamers en inspiratietuinen. Daarnaast is het mogelijk om masterclasses te volgen en een kunstgalerij te bezoeken.

Cosentino laat weten aanwezig te zijn op de stand van Remy Meijers. Zijn presentatie is onderdeel van een paviljoen waar verschillende Nederlandse topontwerpers een ruimte hebben ingericht.

Het ontwerp

In de ruimte van Meijers staan drie door hem ontworpen meubels centraal. Voor de vloer en achterwand koos hij voor Dekton van Cosentino in de nieuwe kleur Laurent, een donker composiet uit de Natural Collection van Dekton.

Deze kleur is geïnspireerd op de natuursteen Port Laurent en is een opvallende verschijning met zijn spectaculaire donkerbruine achtergrond die doorkruist wordt met gouden aders.

In de achterwand heeft Meijers de platen vijf millimeter uit elkaar geplaatst, met daarachter een lichtbron. Dergelijks subtiele details zijn kenmerkend voor het werk van Meijers.

Leave A Reply