De eerste online keukenbeurs voor vakspecialisten

0

Door corona pakt de Küchenmeile dit jaar heel ander uit. Veel merken presenteren hun nieuwe producten daarom op hun eigen manier. Op De Keukenbeurs komen al deze facetten samen.

Nieuws over keukenproducten, praktische informatie over beurzen en shows, interessante white papers over de interieurtrends van 2021: alles op één online evenement voor de keuken- en interieurspecialist.

Wat vind je op De Keukenbeurs?

September staat steevast in het teken van productintroducties. Prachtige nieuwe materialen, kleuren en high tech keukenapparaten die van koken een ware belevenis maken: je wilt het allemaal zien.

Heb je geen tijd om bij alle merken lang te gaan? Op De Keukenbeurs kun je rustig lezen wie wat introduceert. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Dat is wel zo makkelijk!

Plan gelijk een afspraak in

Heeft een merk je nieuwsgierig gemaakt? Dan wil je die nieuwe materialen of apparaten natuurlijk graag in het echt zien. Plan gelijk een afspraak in op de ‘online beursstand’ van het betreffende merk.

Organiseert een merk ook zelf een evenement (fysiek of online)? Alle praktische informatie hierover is terug te vinden op De Keukenbeurs.

7 – 31 september

De Keukenbeurs is officieel geopend van 7 t/m 31 september 2020. In deze periode kun je de online stands van deelnemende merken bekijken. Hier vind je alle productintroducties, praktische informatie over fysieke of online evenementen en de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen. Wil je alleen een vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook.

Meld je alvast gratis aan!

Dan houden wij je op de hoogte!

Comments are closed.