De Grote Häfele: twee nieuwe catalogi

0

De vernieuwde edities van de Grote Häfele Techniek en De Grote Häfele Design zijn weer uit. De catalogi worden deze keer allebei tegelijk bij klanten van Häfele bezorgd, maar ze zijn ook online te bestellen.

“Om onze klanten in deze onrustige en drukke tijden nog beter te kunnen voorzien van de meest recente informatie, hebben we besloten om deze keer niet een, maar twee catalogi in één keer te vernieuwen”, laat Häfele weten. “Samen met keukencatalogus, die in maart dit jaar werd vernieuwd, staat nu alle informatie weer helemaal op een rij. Medio juni worden ze bij de klanten van Häfele bezorgd.”

In de catalogi zijn niet alleen de laatste innovaties van de fabrikant te vinden, maar ook van andere gerenommeerde merken uit de branche. Alle productcategorieën zijn in de catalogi opgenomen: het meubel- en bouwbeslag, de ledverlichting en een bijna oneindig assortiment aan aanverwante artikelen. On- en offline biedt Häfele in totaal meer dan 150.000 artikelen.

TopCo Service

Daarnaast zijn de Häfele TopCo Services uitgebreid. TopCo staat voor Top Comfort, dankzij volledig op maat geleverde en/of voorgemonteerde producten. De professional hoeft het product alleen nog maar te installeren.

Häfele biedt TopCo Services aan in diverse categorieën. Denk daarbij aan kant-en-klare lineaire Loox-verlichting, complete houten en metalen lades, grepen, complete schuifdeuren en nog veel meer.

Online

Wie niet de papieren versie van de catalogi wil ontvangen, kan het assortiment ook online bekijken op www.hafele.nl. Op deze site staan meer producten dan in de catalogi. Bovendien vind je er handige tools, zoals CAD/CAM-data, configuratoren, productadviseurs, augmented reality apps, handleidingen, real-time voorraadinformatie en alle informatie over bestellingen.

Bestellen

Wie de catalogi nog niet binnen heeft, maar ze wel graag wil ontvangen, kan contact opnemen met Häfele of de exemplaren aanvragen via deze link: https://bit.ly/Hafele-catalogi

Comments are closed.