De nieuwe Siemens glassdraftAir: zo goed als onzichtbaar

0

Het nieuwe Siemens glassdraftAir blokkeert krachtig kookluchten en –dampen, maar niet het zicht. De plaat is omlijst met sfeervolle verlichting dat via de Home Connect app aan te passen is.

De kleur van het licht kan de gebruiker aanpassen voor de gewenste sfeer in de keuken. Via dezelfde app kan het afzuigsysteem gekoppeld worden aan de Home Connect inductiekookplaat. Hierdoor is de glassdraftAir ook te bedienen via de kookplaat. Tot slot is het mogelijk de afzuiging automatisch zijn werk te laten doen zodra de kookplaat wordt aan zet.

Eenvoudig reinigen

Het glazen paneel zorgt samen met de Guided Air technologie dat kookluchten en -dampen direct en efficiënt de afzuiging in verdwijnen, waarna ze worden afgevoerd naar buiten of via recirculatie worden gefilterd en als schone en geurloze lucht weer de ruimte in worden geblazen.

Zowel de glazen plaat als de filters zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. De vetfilters komen via de bediening van het afzuigsysteem iets omhoog zodat men ze makkelijk kan uitnemen en in de vaatwasser kan plaatsen.

Een strakke eenheid

De Siemens glassdraftAir is verkrijgbaar in een 80 cm brede uitvoering, zowel opbouw als inbouw. Indien men het afzuigsysteem op het werkblad laat monteren, kan men  naadloos combineren met de Siemens opbouw activeLight inductiekookplaat. Zijn beide systemen uitgeschakeld, dan vormen de apparaten samen één zwart vlak.

 

Benieuwd naar meer nieuws van Siemens? Kijk dan op De Keukenbeurs.nl.

Comments are closed.