De nieuwste eilandschouw en kookplaat van Falmec

0

Falmec Nederland komt deze zomer met vier nieuwe keukenapparaten. Aan de hand van de beschikbaarheid worden deze producten gefaseerd geïntroduceerd.

De nieuwe Light eilandschouw beschikt over de compacte ‘Multi-Air’ technologie waardoor het hele afzuigelement past in een tien centimeter hoge behuizing. Dit afzuigelement wordt omsloten door twee zwart satijnen aluminium profielen. Aan de bovenzijde is het geheel afgesloten door twee rookkleurige glazen platen.

Het model Light is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: 180 cm breed met asymmetrisch afzuigvlak en 120 cm breed met een centraal afzuigvlak en voorzien van koolstof/zeoliet filters waardoor dit model alleen geschikt is voor recirculatie. De Light is vanaf juli 2021 leverbaar.

Quantum Easy Recirculatie

De nieuwe Quantum Easy maakt een snellere installatie mogelijk, omdat er geen kanalen en recirculatie filter kits nodig zijn. De kookplaat is voorzien van een rechthoekige buis, die tijdens de installatie in lengte kan worden verschoven, waardoor deze geschikt is voor verschillende dieptes van keukenkasten. Een speciale luchtgeleider kan op de keukenmuur gemonteerd worden die turbulentie en lawaai vermindert van de luchtstroom. De Quantum Easy is leverbaar vanaf juni 2021.

Comments are closed.