Dekker laat drie nieuwe steenkleuren zien voor 2022

0

Het assortiment van leverancier Dekker Zevenhuizen wordt voor 2022 uitgebreid met drie nieuwe steenkleuren voor de Evora Ceramics Collectie. Deze kleuren dragen de namen Andromeda, Hyperion en Proteus.

Ter inspiratie heeft Dekker Zevenhuizen bij iedere kleur accessoires gezocht die het plaatje compleet maken.

De kleur Andromeda kan het beste worden omschreven als een marmerlook met witte, bruine en grijze adering. Het werkblad krijgt daardoor een levendige uitstraling. “Andromeda kan uitstekend worden gecombineerd met een Lanesto Copper kraan en spoelbak, die vlak wordt ingebouwd. Denk daarbij aan de Joca randafwerking. Bij de keuze voor de achterwand, komt het hittebestendige AluSplash Essenza in de levendige en warme kleur Astroid ongetwijfeld hoog op het wensenlijstje te staan”, tipt Dekker Zevenhuizen.

De kleur Hyperion heeft donkergrijs als basiskleur en een kronkelende witte ader. “Natuurlijk zijn er ook bij Hyperion uitstekende combinatiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de stoere randloze TopZero spoelbak”, meldt Dekker Zevenhuizen. “Daarbij hoort zonder twijfel een Lanesto kraan die het geheel een strakke en minimalistische uitstraling geeft. Voor de achterwand is er ook een passend antwoord: de AluSplash Essenza in de kleur Neutron, creëert een subtiel grafisch patroon. Daardoor wordt de keuken meer één geheel.”

De derde nieuwe steenkleur is Proteus, een warm bruinroze tint. Dekker Zevenhuizen heeft voor de aankleding van dit werkbladmateriaal de volgende tip: “Als je op zoek bent naar de juiste spoelbak bij deze nieuwe kleur in de Evora Ceramics collectie, dan kom je ongetwijfeld uit op de TopZero spoelbak met een Selsiuz kokendwaterkraan in de kleur goud.”

Over Evora Ceramics

Het Evora Ceramics plaatmateriaal bestaat voornamelijk uit kleipoeder dat onder extreem hoge druk wordt geperst. Daardoor wordt dit stenen blad hitte-, vlek- en krasbestendig. Daarnaast is het materiaal niet poreus en watervast. Bovendien is Evora Ceramics hygiënisch in gebruik, want voedselresten trekken er niet in. Bij normale verontreiniging voldoet een schoon sopje waarna je met een doek kunt nadrogen.

Comments are closed.