Dekker presenteert interieurtrends 2019

0

Dekker presenteert tijdens de Küchenmeile in Duitsland een aantal interieurtrends voor 2019. Gebruik stoere en warme materialen; dat is de boodschap die de fabrikant zal uitstralen in expositieruimte House4Kitchen.

Dekker heeft de Raw Rituals stijl ontwikkeld en aangepast aan de trends van het moment. De fabrikant omschrijft deze als volgt: “Een keuken met grove terrazzopatronen is trendy. Net als een interieur met houten schroten. Baksteen en patronen van gemetselde muurtjes? Heel vooruitstrevend! Vergeet ook niet de romaanse boog, die is overal: in het interieur, in de kunst, in accessoires. Deze kenmerken komen terug in de nieuwe Raw Rituals stijl, maar ook in de andere belangrijke trend voor 2019: New Classic.”

Raw Rituals

“In 2019 laten we ons niet meer afleiden door te veel vormen, kleuren en apparatuur in de keuken. In plaats daarvan zien we een opmerkelijke verstilling in het interieur. In de Raw Rituals keuken wordt hout gecombineerd met natuursteen en veel marmer.”

New Classic

“De modern-klassieke woonstijl vormt een bron van inspiratie voor de luxe keuken. Rijke materialen en kleuren als groen, blauw en bruin laten de jaren 70 en 80 herleven. Matte, donkere materialen worden in deze trend gecombineerd met hout en de warme kleur goud.”

 

Leave A Reply