Dekton breidt industriële collectie uit

0

De nieuwste Dekton kleur voor werkbladen sluit aan bij de industriële interieurtrend. De kleur Soke is namelijk geïnspireerd op de stoere tekening in gegoten betonvloeren.

De aders in de tekening lijken op fijne scheurtjes die je ook wel vindt in betonvloeren. In de sfeerfoto’s die Dekton heeft laten maken is het werkblad gecombineerd met donkergroene houten keukenkastjes en robuuste rvs spoelbakken, kranen en keukenapparatuur. De open schappen geven de keuken een ruimtelijk karakter.

Industrial Collection

Soke past in de Dekton Industrial collectie. Deze bestaat uit metaal-, roest- en betonachtige kleuren. Het materiaal is zowel binnen als buiten te gebruiken door de typerende Dekton productkenmerken: bestendig tegen UV-stralen, slijtage, vlekken en plotselinge temperatuurverschillen.

Het materiaal wordt vervaardigd in platen van groot formaat (tot 144cm x 320cm) en met verschillende diktes (30mm, 20mm, 12mm en 8mm).

Kleurencollectie

Met de lancering van Laos, Lunar, Kreta en Soke bestaat de Dekton Industrial collectie nu uit acht kleuren. De collectie bestond al uit de kleuren Trilium, Radium, Nilium en Orix die in 2017 waren geïntroduceerd.

Leave A Reply