Dekton Portfolio’20 serie

0

Met de Portfolio’20 serie richt Dekton zich in 2020 tot liefhebbers van klassieke stijlen en natuurlijke tinten. Deze reeks van zeven kleuren is gemaakt voor alle verschillende soorten architectuur en designprojecten. We zetten ze op een rij.

Dekton Aeris

Aeris is een kleur vol lichte tonen met crèmekleurige details, geïnspireerd op wit kalksteen. Dankzij de neutrale en subtiele nuances kan deze kleur gebruikt worden in allerlei verschillende omgevingen en architectuurontwerpen.

Eter (hoofdfoto) heeft een donkere granieten structuur met zwart- en grijstinten. Het oppervlakte oogt rustig en eigentijds.

Dekton Rem en SaseaRem is geïnspireerd op een van de meest elegante witte marmersoorten op de markt. Het complexe design met een bruin en grijs aderpatroon en gouden accenten doet sterk denken aan de traditionele en bijna lineaire structuur van Calacatta Lincoln. Een van de grootste technologische innovaties van dit jaar voor Dekton is het samenkomen van aderpatronen en structuren. Hierdoor wordt een zeer natuurlijke uitstraling bereikt.

Sasea is geïnspireerd door Sahel Limestone en behoudt de prominente toon van deze populaire Turkse steen. De crèmekleurige en grijze tonen pronken met een ontwerp vol details en nuances.

Dekton Bromo

Kovik is geïnspireerd op natuurlijke materialen en heeft een structuur die wordt gekenmerkt door subtiele tonen en aders op een lichtgrijze en neutrale achtergrond.

Bromo is een donkergrijze schaduw, geïnspireerd door metamorfe, gladde rotsen zoals leisteen. Het materiaal kenmerkt zich door geërodeerde en subtiele details in een intens donker oppervlak.

Milar heeft een achtergrond die grijze en bruine tinten combineert, waardoor een weefsel ontstaat dat is geïnspireerd op roestige en geërodeerde materialen met glanzende, gestippelde details.

Dekton Kovik

Leave A Reply