By

DER KREIS Nederland kon wel een opsteker gebruiken na de mysterieuze berichtgeving over het vertrek van directeur Marcel Crezee. Nu komt het concern in het nieuws als winnaar 2016 in de categorie Keukens en Sanitair. Deze award werd uitgereikt door  het Nationale Business Succes Award Instituut.

Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. “DER KREIS weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Als samenwerkingsorganisatie hét vangnet voor de zelfstandige keuken- en sanitairspeciaalzaken.”

Lovende woorden

DER KREIS Nederland is een belangenorganisatie van ondernemers binnen de keuken- en sanitairbranche die zich hebben verenigd om op vrijwillige basis samen te werken op het gebied van inkoop en marketing. Naast scherpe inkoopcondities bij gerenommeerde leveranciers en unieke private labels, biedt de organisatie ook allerlei vormen van dienstverlening.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut spreekt zeer lovend over de organisatie. Zo ziet het DER KREIS als een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen: “In een markt die continu in beweging is, weet DER KREIS uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.”

Stabiele groei

“Het bedrijf bouwt bruggen voor individueel ondernemen en levert middelen voor stabiele groei”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Met ruim 800 aangesloten zaken is het de nummer één in ons land.

DER KREIS heeft een duidelijk inkoopvoordeel te bieden, een helder bonussysteem en een centraal betaalsysteem. Tevens kan het de deelnemers op tal van gebieden versterken met raad en daad. Het heeft de beschikking over zeer uitgebreide marktkennis en een groot databestand dat bruikbaar is voor marktanalyses en marktontwikkelingen.

Kennis is macht, en DER KREIS wendt die kennis aan ten gunste van zijn deelnemers. Het bijzondere is ook dat deelnemers in alle vrijheid kunnen kiezen hoeveel diensten zij willen afnemen. Zo houdt de aangesloten ondernemer alle vrijheid die hij wenst.”

Over DER KREIS

DER KREIS Nederland BV is opgericht in 1989 en gevestigd in Hasselt. De onderneming heeft circa 20 medewerkers en is actief in heel Nederland. DER KREIS Nederland is een onderdeel van een grote internationale organisatie met meer dan 2.700 deelnemers, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Duitsland.

Gerelateerde berichten

Nederland consumeerde in 2018 ruim 20 procent minder materialen dan in 2000. Ook de...

“Luxueus tijdloos en doelbewust in eenvoud.” Zo omschreef de de jury van de iF Design Awards de...

Cevisama is een gigantische beurs voor keramiek, badkamerproducten en natuursteen in Spanje. Hier...