Design District 2021 in aantocht

0

Na 2,5 jaar mag Design District weer van start gaan. Dit vakevenement voor interieurdesign vindt plaats van 3 tot en met 5 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

‘De fik erin’

“De beursvloer is uitverkocht en we zijn druk bezig de puntjes op de i te zetten”, laat de organisatie van het evenement weten. “Zo vullen we een lezingenprogramma en kijken we welke showrooms in de buurt aanhaken.”

Meer tijden en namen van deelnemers zullen in de komende weken verschijnen op de website van het evenement. Eén van de bevestigde lezingen waarbij je ook nog naar buiten mag voor wat spektakel is ‘De fik erin’ door Ingo Bandurski. De designer zal laten zien wat brand doet met textiel in kantoren en hoe het beter kan.

Registratie geopend

Veel interieurprofessionals krijgen een uitnodiging van een van de 150 deelnemers om zich te registreren voor een gratis entree-ticket. Voor wie dit niet heeft ontvangen, zijn er kortingsvouchers waarvoor je je kunt aanmelden op de website. Met deze voucher betaal je bij de entree € 10 in plaats van € 20. Let goed op of je jezelf als interieur professional of consument aanmeldt.

 

Comments are closed.