By

De keuken krijgt een steeds representatievere functie, stelt kranenleverancier KLUDI. De consument wil tegenwoordig niet alleen een functionele, maar ook een mooie, sfeervolle keuken. Om aan die vraag te voldoen, presenteert het concern de KLUDI-EGO elektronische mengkraan.

KLUDI ziet een aantal trends die leiden tot het veranderen van de functie van een keuken. Zo is woonoppervlakte schaars geworden door de stijgende prijzen van onroerend goed en grond. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte worden keukens en woonkamers steeds vaker in één open ruimte geïntegreerd, aldus de fabrikant. Dat betekent dat we meer aandacht moeten besteden aan de inrichting ervan.

Een tweede trend die dit stimuleert is de populariteit van koken met vrienden en familie. Koken een sociale bezigheid geworden. “In de moderne ruimte voor het bereiden van ons voedsel hoeft niets verborgen te worden, waardoor we meer aandacht schenken aan het design van bijvoorbeeld de keukenmengkraan”, aldus KLUDI.

De fabrikant wijst daarbij op de KLUDI-EGO elektronische design mengkraan. Dit product dankt zijn bijzondere design aan de dubbele organisch gevormde lijn van de uitloop.

“Naast deze exceptioneel esthetische waardes garandeert KLUDI-EGO comfortabele bediening bij de spoelbak”, laat de fabrikant weten. “De hoogte van de mengkraan maakt het gebruik van hoge serviesdelen mogelijk alsmede de mogelijkheid voor het wassen van fruit, groenten en andere ingrediënten. Ook is het mogelijk de kraan te bedienen zonder de hendel aan te raken dankzij een ingebouwde sensor.”

De uittrekbare witte slang vergroot het werkbereik van de mengkraan en maakt het mogelijk de uitloop 360° te draaien, waarmee de KLUDI-EGO een oplossing biedt voor een keukeneiland opstelling.

Gerelateerde berichten

In de nieuwe SteakMaster oven is het mogelijk om de perfecte steak te grillen, belooft fabrikant...

De Sintesi, de eerste inductiekookplaat van Falmec met geïntegreerd afzuigsysteem, is nu ook...

De nieuwe Connect2020+ keuken van Beckermann Küchen laat zich makkelijk aanpassen en herontwerpen....