DKG Groep start met bouw nieuw hoofdkantoor

0

In de loop van 2022 zal er in Bergen op Zoom een compleet nieuw kantoorpand verrijzen dat onderdak biedt aan 300 medewerkers van de DKG Groep.

“Bij zowel het ontwerp en de bouw staat duurzaamheid hoog in het vaandel”, laat het concern weten. De werkplekken in het nieuwe pand worden ingericht volgens de richtlijnen voor ‘het nieuwe werken’, met moderne ICT-oplossingen voor onder andere werken op afstand. 

Groei noodzakelijk

Een nieuw pand is hard nodig, aldus DKG Groep. Zelf is het bekend van de merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Deze werden in 2015 samengevoegd en in datzelfde jaar werd DKG Keukens als private-label leverancier opgericht. Op het huidige terrein aan de Drebbelstraat zijn momenteel de DKG Keukenfabriek, logistiek & transport en de diverse afdelingen van het hoofdkantoor van Bruynzeel, Keller en DKG Keukens ondergebracht. Door de fusie en groei van de bedrijven, werd een deel van de werkplekken in tijdelijke kantoorunits ondergebracht. Inmiddels is ruimtetekort ontstaan.

Volgende stap

De bouw van het nieuwe pand werd uitgesteld, omdat eerst het DKG Inspiration Centre werd gerealiseerd. Nu deze is geopend, is de organisatie klaar voor de volgende stap en kan aan de bouw van het nieuwe hoofdkantoor worden begonnen.

Naast werkplekken en vergaderruimtes verhuist ook het bedrijfsrestaurant naar het nieuwe pand. Met een capaciteit van 180 kunnen medewerkers van zowel de fabriek als kantoren hier gebruik van maken.

Comments are closed.