Drie keer meer afval verzamelen in de Titian afvalbak

0

Na het succes van de ‘Totem Waste Seperation’ en het ‘Stack Recycling System’ voegen de gebroeders Joseph Joseph een nieuw afvalsysteem toe aan hun Intelligent Waste lijn. De Titan heeft een ingebouwde compressor die het afval in de zak aandrukt.

Dankzij deze technologie is het mogelijk om tot drie keer meer afval te verzamelen dan in een normale afvalbak met hetzelfde formaat. De fabrikant belooft bovendien dat de zak niet scheurt en zich niet vastzuigt na het aandrukken.

Joseph Joseph Titan

In het deksel is tevens een verwisselbaar geurfilter ingebouwd. Ook over het design is nagedacht, de stijlvolle afvalbak is gemaakt van (vingerafdrukvrij) roestvrijstaal en past in elk interieur. De Joseph Joseph Titan wordt geleverd met maar liefst 10 jaar garantie.

Milieu

Met zijn allen produceren we wereldwijd steeds meer afval. Gemiddeld wel zes zakken per week per gezin. We leven bovendien in steeds kleinere ruimtes. Daarom worden vaak kleinere afvalbakken aangeschaft met een toenemend gebruik van afvalzakken. Met als gevolg steeds meer vuilniszakken en vollere vuilniswagens en meer belasting voor het milieu. De Joseph Joseph Titan draagt bij aan een beter milieu dankzij het compressor-systeem. Hiermee verzamel je namelijk meer afval in een zak, waardoor er minder zakken nodig zijn. Bovendien neem het afval minder ruimte in beslag.

Joseph Joseph Titan from Jonathan Howells on Vimeo.

Hygiënisch

De slim ontworpen afvalbak is naast milieuvriendelijk ook zeer hygiënisch. De afvalbak is uitgerust met een speciaal gepatenteerd drukmechanisme zodat alleen de binnenkant van de afvalzak met het vuilnis in aanraking komt.

Dankzij de anti-scheur technologie wordt de afvalzak compact naar beneden begeleidt en door de luchtkanalen kan een volle afvalzak gemakkelijk worden verwijderd. Hiermee zijn gescheurde vuilniszakken, een vieze afvalbak of een volle vuilniszak met blote handen aanduwen verleden tijd. Bovendien worden vieze geurtjes geëlimineerd door de onopvallende ingebouwde – en vervangbare – geurfilter.

 

Leave A Reply