Drie nieuwe JURA espresso-automaten

0

JURA heeft drie espresso-volautomaten in een chique Dark Inox jasje gestoken. De fabrikant maakte van de gelegenheid gebruik om ook nieuwe technieken in de apparaten te verwerken.

’s Ochtends niets zo belangrijk als een goed kopje koffie. Dat geldt eigenlijk ook voor de middag en avond. De beste espresso-automaten zijn echter niet altijd de mooiste. En aangezien ze toch dag en nacht op het aanrecht moeten staan, is het wel zo fijn als het een fraai exemplaar betreft.

JURA heeft het assortiment uitgebreid met een aantal modellen in de trendy kleur Dark Inox. Met deze chique exemplaren kan de gebruiker ook nog eens allerlei koffiesoorten zetten en de instellingen naar smaak afstellen.

JURA ENA Micro 90

ENA Micro 90

We beginnen met het kleinste model, de compacte ENA Micro 90. Deze is nu ook verkrijgbaar in de kleur Dark Inox. Deze espresso-volautomaat zet één kop per keer, maar dat betekent niet dat ook de keuze uit koffiesoorten beperkt is. Van een latte macchiato en cappuccino tot ‘gewone koffie’ en espresso: deze kleine krachtpatser maakt het allemaal na één druk op de knop.

Jura Z6 Dark Inox

De JURA Z6 in Dark Inox uitvoering

Z6

Voor alle nieuwe uitvoeringen van JURA geldt dat ze zijn uitgerust met het nieuwe ontwikkelde Pulse Extraction Process (P.E.P.) waardoor de extractietijd verbeterd is. Hierdoor kunnen de aroma’s in de koffiebonen nog beter tot ontplooiing komen tijdens het zetproces.

Andere verbeteringen zijn de nieuw ontwikkelde Aroma G3 molen die verse koffiebonen twee keer zo snel maalt als het voorgaande model. Tot slot zit in alle nieuwe apparaten het intelligente voorwelsysteem genaamd I.P.B.A.S. Die bevochtigd de versgemalen bonen voor de koffie gezet wordt. Hierdoor komen aroma’s beter vrij.

Al deze verbeterde technieken zijn ook verwerkt in de Z6 van JURA, nu verkrijgbaar in Dark Inox.

WE8

WE8

De WE8 ise en klassa apart binnen het JURA assortiment. Deze luxe volautomaat kan dankzij de One-Touch-functie met één druk op de knop een koffie met melkschuim maken zonder dat het kopje verplaatst moet worden. Er is keuze uit 12 specialiteiten, van een latte macchiato tot een espresso.

De WE8 is uitermate geschikt voor gebruik op kantoor of in de showroom. Het apparaat heeft namelijk een waterreservoir van 3 liter, een bonenreservoir voor 500 gram bonen en een koffieresidubak met capaciteit voor 25 porties.

Leave A Reply