Eggo-klant kan zelf online keuken ontwerpen

0

Voor de meeste consumenten is het bedenken en aanschaffen van een nieuwe keuken een hele gebeurtenis. De keuze is reuze en dus is het fijn als je thuis alvast een mooie schets kunt maken. Daarom heeft Eggo de keukenconfigurator vernieuwd.

Met deze gratis online tool kunnen particulieren zich laten inspireren en de nieuwe keuken rustig thuis samenstellen en bekijken. Eggo heeft de configurator een nieuw design gegeven en geschikt gemaakt voor gebruik op pc, tablet en smartphone.

Paar klikken

De keukendealers heeft de gebruiksvriendelijkheid van de configurator zo optimaal mogelijk gemaakt. Een keuken 3D bekijken kan al na een paar klikken: de gebruiker kiest een stijl, definieert de afmetingen van de ruimte, inclusief de plaats van de deuren en ramen en na paar seconden krijgt hij de verschillende mogelijkheden te zien.

Vervolgens kan de gebruiker zijn verbeelding de vrije loop laten. Zo is het mogelijk om de plaats van de huishoudtoestellen wijzigen, de stijl veranderen en een specifiek meubel te kiezen.

Een unieke tool voor inspiratie

De keukenconfigurator van Eggo is duidelijk anders dan de andere bestaande tools op de markt, aldus de keten.

Ons programma werd speciaal ontwikkeld om de particulier die volop aan het nadenken is over zijn keukenproject te inspireren en hem te omkaderen met professioneel vakmanschap”, zo vertelt Paul David, Directeur Marketing bij èggo.

Altijd bij de hand

Het keukenontwerp is altijd en overal binnen handbereik. De consument krijgt een persoonlijke ruimte genaamd ‘My èggo’, die bereikbaar is via de website van de keukenbouwer. Hij kan zijn project ook online delen met vrienden of familie.

Wat ook handig is voor de consument: wanneer een keuken eenmaal is gecreëerd in de configurator, kan onmiddellijk een afspraak gemaakt worden met een keukenontwerper in één van de 50 showrooms van Eggo. Die kan vervolgens het project verfijnen en de klant op de hoogte stellen van lopende aanbiedingen.

Leave A Reply