ETNA in Black Ti(Tanium)

0

De vraag naar zwarte apparaten blijft groeien. ETNA haakt hierop in met een nieuwe serie multifunctionele ovens en combimagnetrons genaamd Black Titanium. Aan elk detail is gedacht, zelfs de handgreep is zwart.

“De Black Titanium serie zou niet misstaan in een keuken van James Bond”, meldt ETNA monter tijdens de introductie van de ovens en combimagnetron. Er zijn in totaal vier modellen verkrijgbaar die passen in een 45 of 60 cm nis.

Ze zijn volledig te bedienen met touch bedienen, een systeem zonder draaiknoppen dat eenvoudig schoon te maken is. De modellen zijn zowel horizontaal als verticaal met elkaar te combineren. Het interieur is efficiënt ingedeeld en de apparaten beschikken over een  grillrooster, glazen en/of geëmailleerde bakplaat en zijn uit te breiden met de bijpassende warmhoudlade, de WL915.

2-in-1

Het meest bijzondere apparaat in de nieuwe serie is de 60 cm 2-in-1 oven, de MO670Ti. Dit model heeft namelijk een geïntegreerde magnetronfunctie en fungeert verder als volwaardige oven.  Bovendien heeft dit model veel bakruimte, het apparaat heeft namelijk een inhoud van 71 liter.

Leave A Reply