FAB28 en FAB32 in drie nieuwe kleuren

0

De Smeg FAB28 en de FAB32 zijn nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren. Waar ze aan de buitenkant slechts een klein beetje zijn veranderd, heeft de fabrikant de koelkasten van binnen uitgerust met veel nieuwe technologische kenmerken.

De Smeg FAB-koelkasten staan bekend om het brede kleurenpalet. En dan zijn er ook nog FAB28 specials verkrijgbaar, zoals de Union Jack, Italiaanse tricolore en het Blackboard model waar je op kunt schrijven. Nu voegt Smeg hier ook de kleuren Taupe, Emerald Green en Ruby Red aan toe.

Qua technologie is er meer veranderd aan de koelkasten. Door de introductie van het Multiflow systeem wordt de temperatuur evenrediger in het hoofd component verspreid. Dit voorkomt onnodig energieverlies. Daarnaast heeft Smeg een 0-graden zone toegevoegd. Deze temperatuur is perfect om vlees en vis vers te houden.

Tot slot heeft Smeg een anti-ice back panel toegevoegd die ijsvorming in de kast voorkomt. En aan de binnenkant zijn in beide zijwanden energiezuinige ledlampen geplaatst, zodat elke hoek van de koelkast goed belicht wordt.

Leave A Reply