Feitjes en weetjes: de BORA Pure

0

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuiging, heeft begin dit jaar een compleet nieuwe productlijn geïntroduceerd: de BORA Pure. Dit apparaat is inmiddels bekroond met de Iconic Award 2019 van de Raad voor Vormgeving. We zetten de belangrijkste eigenschappen van dit apparaat op een rij.

De BORA Pure is de jury van de Iconic Awards opgevallen door het ronde afzuigsysteem in het midden van de kookplaat. De fabrikant heeft veel aandacht besteed aan de vormgeving van het afdekplaatje, die verkrijgbaar is in zes trendy kleuren. Hiermee wil BORA keukenontwerpers meer mogelijkheden geven om de keuken voor de klant te personaliseren.

Een andere opvallende eigenschap van de kookplaat is het minimalistische ontwerp. Wanneer je niet kookt, valt de vlak ingebouwde kookplaat bijna niet op. Dit komt door het digitale bedieningspaneel dat alleen rood oplicht wanneer de kookplaat in gebruik is.

De BORA Pure is echt een design apparaat voor de keuken, maar dat betekent overigens niet dat er over de techniek van het apparaat niets te vertellen valt.

Zo heeft BORA het afzuigsysteem verbeterd en dan met name het filtersysteem. Het afdekplaatje is eenvoudig te verwijderen waaronder direct de filters zitten die je waar je als gebruiker dus makkelijk bij kunt.

Ook vernuftig: de automatische regeling van de afzuiging. Het vermogen wordt automatisch geregeld op basis van het kookgedrag. Je hoeft dus niet meer aan het afzuigsysteem te denken, maar je kunt je met de BORA Pure volledig concentreren op het koken.

 

Leave A Reply