Fisher & Paykel charmeert Europa

0

Al van Fisher & Paykel gehoord? Dit Nieuw Zeelandse merk voor keukenapparatuur richt zich meer en meer op de Europese markt. Het was dit jaar ook voor het eerst aanwezig op de EuroCucina in Milaan.

Op de Italiaanse keukenbeurs wilde Fisher & Paykel niet alleen het merk onder de aandacht brengen, maar ook enkele nieuwe producten voor 2018. Zo worden dit jaar koelvriescombinaties in drie formaten geïntroduceerd: 18, 30 en 24 inch.

Er is keuze uit een wit of rvs interieur. De koelkasten kunnen naar eigen smaak uitgerust worden met handvaten en fronten. Ook qua gebruik is er volop keuze. Zo is de temperatuur instelbaar. In het vriesgedeelte kan bijvoorbeeld worden gekozen voor Soft Freeze (-9 graden Celsius) of voor Deep Freeze (-25 graden Celsius). 

Een ander nieuw product is de vaatwasser die in twee laden verwerkt is. De DishDrawer van Fisher & Paykel bestaat al een poosje, dit is de negende versie. Je kunt kiezen voor één of twee vaatwasserladen en inbouw of volledig geïntegreerd. Nieuw is de pauze-functie waarmee de gebruiker het programma kan onderbreken. Handig voor wanneer je een vies kopje of bordje vergeten bent.

Bovenstaande keuken gebruikt Fisher & Paykel al een paar jaar voor keukenbeurzen, maar het blijft een opvallende verschijning. Er is gebruik gemaakt van Nieuw Zeelandse natuurproducten, zoals hout voor het keukenblok en steen voor het werkblad. Hierop laten koks nieuwe, sociale manieren van koken zien. Zo kunnen bezoekers er bijzondere, culinaire marshmallows op roosteren. Iets wat je normaliter alleen buiten bij een kampvuur of boven de barbecue doet.

 

Leave A Reply