FORUM 26 ook open tijdens Küchenmeile

0

Volgens de laatste versie van de Corona Protection Ordinance zijn beurzen als de Küchenmeile vanaf 30 mei 2020 weer mogelijk in Noord Rijn-Westfalen. Ook Designworkshop Forum26 zal haar deuren openen tijdens dit grootschalige keukenevenement.

Designworkshop Forum26 is blij met het positieve besluit van de deelstaatregering in Noord Rijn-Westfalen. De Küchenmeile zal dit jaar plaatsvinden van 19 tot en met 25 september. Alles uiteraard in overeenstemming met de vereisten van de verordening en op basis van een speciaal concept voor hygiëne en infectiebescherming.

In een persbericht zegt de organisatie hierover het volgende: “Het Forum26 ziet zichzelf als een platform voor de persoonlijke uitwisseling van exposanten richting klanten, verenigingen, architecten, planners, projectontwikkelaars en anderen. Naar onze mening kan de persoonlijke uitwisseling worden aangevuld met digitale media, maar kan daardoor nooit worden vervangen.

De aandacht zal uitgaan naar de verschillende nieuwe producten, waarbij we vooral de nadruk op de ‘look and feel’ van de verschillende materialen zullen leggen, Dit alles in een hecht samenspel met onze coöperatieve partners die ook present zullen zijn in Forum26.”

Comments are closed.