By

In het 10de arrondissement in Parijs heeft Festen Architecture de juiste balans gevonden tussen de historie van een oud, traditioneel pand en de industriële stijl die zo mooi past in een loft.

Het appartement bevindt zich net om de hoek van Place de la Republique in Parijs, maar doet qua uitstraling denken aan een loft die in New York gesitueerd had kunnen zijn. In de ruimte zijn alleen muren of afscheidingen geplaatst waar dit echt nodig is. De hoge muren met stalen constructie geeft het geheel een industriële uitstraling die Festen Architure door heeft getrokken in de inrichting van het appartement.

Voor de keuken is gekozen voor het merk Abimis. Dit stalen exemplaar past helemaal in de industriële stijl waar Festen Architecture voor koos. Dankzij een strakke vormgeving en het materiaalgebruik doet de Ego van Abimis denken aan een professionele keuken.

Het kookeiland is voorzien van een inductiekookplaat en oven. Dankzij de openheid van de loft kunnen gebruikers hier koken en tegelijkertijd contact maken met hun gasten of familieleden. De eettafel is voorzien van een metalen blad en past daardoor qua stijl bij de keuken.

Onder de hoge ramen is een tweede blok geplaatst voor het spoelgedeelte. Een hoge kast met koelkast en vriezer voorziet de gebruikers van voldoende opbergruimte.

Gerelateerde berichten

Het appartement van actrice Jennifer Lawrence staat te koop voor een schamele 12 miljoen dollar....

Het einde van 2019 is in zicht, tijd om vooruit te blikken. Dit zijn de drie belangrijke...

Veel voedsel ligt in plastic verpakkingen in de supermarkt. Op jaarbasis verbruiken we maar liefst...