Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • SieMatic opent vernissage met Milette Raats
    • Deze acht merken zijn aanwezig in Gut Böckel
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Galileo ovens van Smeg geïntroduceerd in Planetarium van Artis

    Galileo ovens van Smeg geïntroduceerd in Planetarium van Artis

    Denk je aan Italië, dan denk je aan lekkere wijn en heerlijke gerechten. Beide waren gisteren overvloedig aanwezig tijdens de introductie van de ovenserie Galileo van Smeg. Het topmodel kan alles en dat werd gedemonstreerd door een Italiaanse kok.

    Het evenement begon in het planetarium van Artis in Amsterdam waar we uitleg kregen over de astronoom die een inspiratiebron vormde voor de nieuwe ovenlijn.

    Galileo Galilei ontdekte dat de maan niet een mooie gladde bol was, dat de Melkweg een verzameling sterren is en dat rond Jupiter vier heldere manen draaien. Ook had hij in de smiezen dat niet alle planeten om de aarde draaiden, maar om de zon. De kringen waarin deze planeten cirkelen zijn terug te vinden in het logo van de nieuwe Galileo ovenserie en ze worden op handige wijze gebruikt in het communicatiemateriaal.

    Alleskunner

    De drie ringen staan voor magnetron, stoom en de traditionele ovenfuncties. Er zijn zeven ovens ontwikkeld, die over één of meerdere van deze functies beschikken. De OmniChef heeft het allemaal. Dit apparaat is verkrijgbaar met de designs Dolce Stil Novo, Linea en Classici.

    Galileo is, zo werd ons tijdens het evenement verteld, een compleet nieuwe ovenlijn met veel functies en een topmodel dat werkelijk alles lijkt te kunnen. Kortom, een goede reden voor een feestje.

    De keukenbranche was goed vertegenwoordigd. De zaal in het planetarium zat bijna vol. Er werd driftig op mobieltjes geklikt, want er werd een quiz gehouden waarbij wijn te winnen viel.

    Demonstratie

    Vervolgens werden de gasten vermaakt in Konings- en Tijgerzaal op de begane grond van het Groote Museum. Er was live muziek en er werden fijne wijntjes geschonken. Ook waren de ovens hier te bewonderen en stond er personeel klaar om de functies hiervan uit te leggen. Vervolgens ging een kok aan het werk om zowel de Italiaanse recepten als de kookapparatuur van Smeg te demonstreren en kon iedereen zich tegoed doen aan een flink aantal lekkeren Italiaanse gerechten.

    Meningen

    De aanwezige retailers waren ondertussen wel te spreken over de nieuwe ovens. Met name over het apparaat die over alle ovenfuncties beschikt. Een consument heeft namelijk lang niet altijd de ruimte en het budget voor rijtje keukenapparaten, maar het is natuurlijk wel erg prettig om zowel een magnetron als een stoom- en reguliere oven te hebben.

    Ook het watersysteem van de stoomovens werd handig gevonden door de retailers. Je hoeft alleen een slang uit het apparaat te trekken en in een bakje water te doen. De oven zuigt vervolgens het water op. Dit valt goed uit te leggen aan de consument en het heeft bovendien optische voordelen: aan de voorzijde van de oven is het watersysteem nauwelijks zichtbaar. Het verstoort het design dus niet en hoe een oven eruit ziet wordt door een consument nu eenmaal erg belangrijk gevonden.

    Gerelateerd

    Previous ArticleSodaStream lanceert Pride Box
    Next Article INRetail campagne “Fris je huis op”

    Comments are closed.

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

     

    Reacties laden....