Geslaagde eerste editie Smart Homes & Intelligent Buildings

0

Professionals uit de vastgoed-, bouw- en installatiebranche zijn tijdens het Smart Homes & Intelligent Buildings event helemaal bijgepraat over smart technology. K&D was erbij.

Smart Homes & Intelligent Buildings vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Sprekers van uiteenlopende bedrijven en organisaties waren uitgenodigd om te praten over slimme gebouwen,  huisbesturing, standaardisatie en protocollen, energiebesparing en het toepassen van gelijkstroom.

“Slimme techniek wordt al volop toepast in de utiliteit. Gisteren hebben we gezien dat nu ook de interesse in toepassingen voor woningen en gebouwen explosief stijgt. De grote belangstelling wijst op een doorbraak en urgentie van het evenement. Met deze eerste editie hebben we een stevige basis gelegd voor de toekomst”, aldus Martijn Carlier, brandmanager van Smart Homes & Intelligent Buildings.

Diversiteit

Het programma bestond uit twee keynotes, negen expertsessies en zes praktijkcases. Naast de inhoudelijke sessies was er een informatiemarkt met aanbieders van slimme oplossingen voor woningen en utiliteit.

Hier vond men bijvoorbeeld Brink Climate Systems, ontwikkelaar van concepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Hoofd marketing Adriaan Cramer: “Deze dag voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. Goede bezoekers met concrete projecten, interessante nieuwe contacten. Hier zijn we de volgende keer graag weer bij.”

 

Leave A Reply