By

Tijdens de Design Week in Milaan toonde Comprex een nieuw concept: het Home Natural Garden systeem. In dit keukenelement kan men fruit en groenten kweken. Verser kan niet!

Het Home Natural Garden systeem is ontwikkeld in samenwerking met de Department of Agricultural Sciences van de universiteit van Bologna. Comprex had als doel een keukenelement te ontwerpen waarin we zelf groenten en fruit kunnen kweken zonder gebruik van chemische meststoffen of pesticiden die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Natuurlijke cyclus

In de kast vindt een natuurlijke lichtcyclus plaats, waardoor de planten goed groeien. Daarnaast regelt het interne systeem de bevochtiging en de toevoeging van noodzakelijke voedingstoffen.

De Home Natural Garden is standaard 12 meter breed, zes meter hoog en 5,6 meter diep. De afmetingen kunnen echter aangepast worden naar de beschikbare ruimte.

Meer design nieuws

Tijdens de Design Week toonde Comprex nog meer keukennieuws, waaronder twee limited edition frontmaterialen voor de Sintesi keuken: Délabré Brass, een front dat gebaseerd is op de jaren 50, en Organic Charred Wood.

Gerelateerde berichten

In de nieuwe SteakMaster oven is het mogelijk om de perfecte steak te grillen, belooft fabrikant...

De Sintesi, de eerste inductiekookplaat van Falmec met geïntegreerd afzuigsysteem, is nu ook...

De nieuwe Connect2020+ keuken van Beckermann Küchen laat zich makkelijk aanpassen en herontwerpen....

Leave a Reply