Grootste Kvik-winkel opent in Zoetermeer

0

De Deense keukenfabrikant Kvik opent op 20 november een nieuwe designwinkel in winkelcentrum het Woonhart in Zoetermeer. Met ruim vijfhonderd vierkante meter wordt dit de grootste Kvik-vestiging.

In de showroom wordt een uitgebreid assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten getoond. De vestiging wordt geleid door Leidse ondernemer Gulsen Akdeniz (52).

De nieuwe winkel in Zoetermeer is de 21ste vestiging in Nederland en het resultaat van een succesvol jaar. Kvik zag sinds de uitbraak van corona haar verkoopcijfers met 25 procent stijgen.

“Ik ben erg blij met de locatie van de winkel. Het is goed bereikbaar en de mensen komen gericht shoppen voor hun interieur. Daarnaast is Zoetermeer een logische keuze. De stad is aan het groeien en er worden heel veel nieuwe huizen gebouwd. Dat betekent ook potentiële nieuwe klanten voor Kvik.”

– Gulsen Akdeniz

Over de ondernemer

Gulsen Akdeniz is een echte ondernemer. Hiervoor runde zij haar eigen haar- en beautywinkel, die zij vanwege een blessure helaas moest stoppen.

“Ik had sterk de ambitie om iets nieuws op te zetten. Toen ik de kans kreeg mijn eigen Kvik-winkel te openen heb ik die met beide handen aangegrepen.”

Hoewel de keukenbranche heel anders is dan waar Gulsen voorheen werkte, weet zij zeker dat dit het succes van de winkel niet in de weg zal staan.

“Ik ben een harde werker met een duidelijke visie. Ik wil een persoonlijke, snelle en betrouwbare service voor mijn klanten realiseren.”

Comments are closed.