Grootste SieMatic showroom van Europa komt in Zwolle

0

Bij Satink Keukens in Zwolle is het ongekend druk. Van een crisis lijkt geen sprake. De geplande uitbreiding komt dan ook op een goed moment. Eind dit jaar wordt hier de grootste SieMatic keukenshowroom van Europa gerealiseerd. ”Het is onze grootste investering ooit”, vertelt filiaalmanager Dinand Plekkenpol.

Bron: In de buurt

De benedenverdieping van Satink Keukens werd onlangs al verbouwd. Hier zijn onder meer keukens van Pronorm, Häcker en next125 te vinden. In december komt daar op de bovenverdieping nog eens 1500 vierkante meter aan keukens bij.

Keukens testen

Met keukens in het middensegment en het topsegment bedient Satink een groot deel van de markt. ”In elke prijscategorie is er wel iets te vinden”, vertelt Dinand. ”En het voordeel is dat je vanalles in onze showroom kunt testen.”

Van ovens tot afzuigkappen en quookers, alles is te zien in de showroom van Satink Keukens. Een reden waarom de keukenzaak goed gevonden wordt in Zwolle. ”Het is de laatste tijd booming”, lacht Dinand. ”We hebben zelfs nieuwe medewerkers moeten aannemen.”

Comments are closed.