Gutmann keukenapparatuur gaat verder onder de naam Opera

0

Gutmann, bekend van kookveldafzuigsystemen en plafondunits, gaat verder onder de naam Opera. Deze maand zijn onder andere de Opera NIVEL, Opera FONDA en Opera VIENTO te bewonderen op de M.O.W.-beurs in Duitsland.

De producten van Opera werden vorig jaar al geïntroduceerd onder de naam Gutmann. Martijn Schuurman, directeur van Alluance Group, legt uit waarom voor een naamswijziging gekozen is. “Zoals bij velen bekend, is Gutmann in surseance geraakt. Omdat de markt veel waardering heeft voor de apparatuur van dit merk, heeft het familiebedrijf KOSMO besloten om de productie ervan voort te zetten. De producten passen bovendien goed bij KOSMO; dit bedrijf leverde de kookplaten voor de werkbladafzuiging van Gutmann en is een echte specialist als het gaat om inductietechnologie.”

Nieuwe naam, vertrouwde producten

“Behalve een nieuwe naam en snellere levertijden verandert er voor de klant niets’, verzekert Schuurman. “Voor eigenaren van Gutmann-apparatuur in de Benelux zijn de service en garantie van de producten gewaarborgd. En de productie van vertrouwde producten – zoals de unieke afzuigunits NIVEL, FONDA en VIENTO en de populaire plafondunits CLARO en CAMPOII- gaat gewoon door. Deze producten worden door hetzelfde team van vakmensen en met dezelfde productieapparatuur gemaakt, alleen in een ander bedrijf: Opera Hausgeräte GmbH.”

Zelf ervaren

Wie de producten van Opera met eigen ogen wil zien, kan terecht op de M.O.W.-beurs. Deze beurs vindt plaats van 19-23 september. Schuurman: “Opera Hausgeräte GmbH presenteert zich op de Area30, stand B10. Ook Alluance Group is aanwezig op de stand van Opera. Belangstellenden die niet naar de beurs gaan, kunnen een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Genemuiden of voor een kennismaking in uw eigen showroom.”

Comments are closed.