Hansa door Duitse vakhandel als beste beoordeeld

0

Het Duitse vakblad Markt Intern houdt om de twee jaar een enquête. Vakspecialisten mogen kiezen wie de beste partner in de markt is. Hansa is nu voor de 21ste keer op rij verkozen tot beste vakmanpartner in de categorie sanitairkranen.

De enquête wordt gehouden onder installateurs en dealers. Zij mogen hierin hun mening uiten over  gevestigde Duitse fabrikanten van sanitaire kranen. Er wordt op verschillende disciplines beoordeeld, ​​onder andere op productkwaliteit, verkoop-en marketingbeleid en service.

Betrouwbare partner

“Wij zijn trots en dankbaar voordeze erkenning,” aldus Hansa Chief Business Officer Georgios Kabitoglou. “Hansa staat voor de 21e keer oprij op de eerste plaats in de branche. Dit is een record dat bewijst hoezeer de handel ons waardeert als een betrouwbare partner.

Met een totale beoordeling van 2,34 is onze claim ook een verplichting: de beste kwaliteit leveren en blijven ontwikkelen in elk opzicht. Van productie tot en met installatie, onderhoud en reparatie.”

Foto:  Georgios Kabitoglou, Hansa Chief Business Officer (links) en Ass. Jur. Hans Georg Pauli, hoofdredacteur, Markt Intern (rechts).

Leave A Reply