House4Kitchen blijft gesloten tijdens Küchenmeile

0

Franke maakt vandaag bekend dat House4Kitchen dit jaar officieel niet doorgaat tijdens Küchenmeile.

“We hebben door de Covid-19 pandemie allemaal een stap terug moeten doen en onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor onszelf en anderen”, laat de fabrikant weten. “Met de gezamenlijke inspanningen zijn we erin geslaagd de verspreiding van het virus aanzienlijk te verminderen. We zijn ons echter bewust dat het einde van de pandemie nog niet in zicht is. Op basis van de huidige situatie hebben we daarom besloten onze presentatie op house4kichten niet te openen tijdens de Küchenmeile A30 van dit jaar.”

“We zien het als een bijdrage aan de samenleving en als een taak om de risico’s voor alle partijen – bezoekers en medewerkers – zo laag mogelijk te houden. We verwachten dat onze ontmoetingen op house4kitchen in de huidige situatie ook niet kunnen plaatsvinden zoals we gewend zijn.

We gaan daarom op zoek naar digitale oplossingen – om zo op een veilige manier toegang te kunnen bieden tot de benodigde productinformatie. Daarnaast kun je rekenen op ons verkoopteam die je graag op persoonlijke wijze vertelt over onze noviteiten.”

Leave A Reply