Hubert de Haan maakt overstap naar Rusland

0

Hubert de Haan, Director ERT, zal per 1 augustus binnen het BSH concern een overstap maken en BSH Nederland verlaten.

Hubert de Haan wordt CEO van BSH Home Appliances Rusland. Zijn huidige functie wordt tot het einde van het jaar op ad interim basis door Marc Asbeek Brusse ingevuld. Marc zal dit naast zijn huidige functie als Director Kitchen Retail BSH doen.
“In 2011 ben ik bij BSH Nederland gestart. Na 8 mooie jaren verlaat ik BSH Nederland als Director ERT. Het is tijd voor een nieuwe stap. Ik kijk er naar uit om in augustus als CEO bij BSH Rusland in Moskou aan de slag te gaan.
Mijn positie hier in Nederland wordt nu op interim basis door Marc Asbeek Brusse tot eind dit jaar vervuld. BSH staat er goed in Nederland voor. We hebben sterke merken, een innovatief productprogramma en een geweldig team. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn rol als Director ERT goed wordt overgenomen.”  
– Hubert de Haan

Leave A Reply