iF Design Award voor de next125 Flex-Boxen

0

De iF Design Awards zijn weer uitgereikt en next125 is een van de winnaars. Het is de derde die het concern binnen enkele maanden mag ontvangen. Dit keer zijn het de Flex-Boxen die in de prijzen vielen.

De boxen zijn zowel fraai en functioneel. Ze zorgen ervoor dat de laden netjes blijven. Voor alles is een plek; kruiden, borden, bestek. De Flex-Boxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen en kunnen gecombineerd worden tot een individuele binnenuitvoering. Het materiaal waar de boxen van gemaakt zijn, een ‘gevormd vlies’, zoals next125 het noemt, is zacht en dempt geluiden. Het beschermt oppervlakken en is onderhoudsvriendelijk. De boxen kunnen probleemloos gereinigd worden in de vaatwasser.

„De iF Design Award voor onze Flex-Boxen getuigt van de internationale uitstraling van het next125 design. Het bewijst dat het principe om de keuken als een geheel te zien en ook bij details als ladeorganisatie de grootst mogelijke aandacht te besteden aan design en functie, helemaal goed is“, aldus Markus Schüller, directeur van Schüller Möbelwerk KG.

Leave A Reply