iF Design Award voor Liebherr wijnklimaatkast

0

Liebherr is in de prijzen gevallen bij de iF Design Awards. De EWTgb 3583 is door de jury bekroond met deze prestigieuze onderscheiding.

De Liebherr EWTgb3583 Vinidor is een inbouw wijnklimaatkast met zwartglazen deur. Deze apparaat is te integreren in een greeploze keuken en dankzij TipOpen is de kast te openen zonder handgreep.

Licht aanraken van de glasdeur is het enige wat nodig is om de deur enkele centimeters te openen. Wanneer de deur niet binnen 3 seconden wordt geopend, sluit deze automatisch.

Andere specificaties

Daarnaast is de wijnklimaatkast uitgerust met de SoftSystem deursluiting die zorgt= voor een zachte sluiting van de deur. De EWTgb 3583 is geschikt voor 83 flessen van Bordeaux-formaat. Er zijn twee apart regelbare wijnzones aanwezig, waarbij de temperatuur tussen +5°C tot +20°C kan worden ingesteld. Hierdoor kan men rode en witte wijn in één kast bewaren.

iF Design Awards 2018

De iF Design Award is een kwaliteitslabel dat sinds 1953 wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden door middel van innovatieve ideeën en bijzondere ontwerpen.

De onafhankelijke jury van de iF Design Award bestaat uit 63 design experts. Zij hebben voor de awards van 2018 in totaal 6.402 producten uit 54 verschillende landen beoordeeld.

Er zijn zeven categorieën: Product, Packaging, Communication, Service Design / UX, Architecture, Interior Design en Professional Concept. De Liebherr EWTgb 3583 is bekroond in de categorie ‘Product’.

Uitreiking

Op 9 maart vindt de officiële uitreikingsceremonie plaatst in München. Een selectie van de winnaars is te zien tijdens een expositie in ‘HafenCity’ in Hamburg. Op www.ifdesign.de en in de iF Design App staan alle winnaars vermeld.

Leave A Reply