IFA 2017: Meer features voor Samsung Family Hub

0

Sommige fabrikanten laten hier op IFA 2017 geavanceerde smart koelvriescombinaties zien en Samsung is daar absoluut één van. De Family Hub is uitgebreid met spraakbesturing.

Praten tegen je koelkast. Je kunt je afvragen: waarom?! Het antwoord: de Family Hub fungeert niet alleen als koelkast, maar feitelijk als multifunctionele keukenassistent waarmee je een heel huishouden kunt aansturen. Op commando kan het apparaat bijvoorbeeld de radio aanzetten of je favoriete muziek afspelen, vertellen wat het weer wordt en zoekopdrachten via het internet uitvoeren.

Koelkastfuncties

Wat betreft gebruik voor de koelkast zelf: met spraakbesturing kun je items toevoegen aan je digitale boodschappenlijst en in de koelkast kijken zonder de deuren te openen. Zo blijft de temperatuur in de kast op pijl en verspil je niet onnodig energie.

Slim huishouden

Via de Family Hub zijn ook andere apparaten van Samsung te besturen. Zo kun je de AddWash wasmachine in de gaten houden en de POWERbot stofzuiger aansturen.

Samenwerking

Inmiddels werkt Samsung samen met meer dan 100 partners waardoor de mogelijkheden van de Family Hub steeds uitgebreider worden.

Leave A Reply