IFA 2020 gaat door voor select publiek

0

IFA kan ondanks de coronamaatregelen toch doorgaan in september. Helaas mogen niet alle retailers komen. Er is plaats voor een select gezelschap.

Gisteren kwam het grote nieuws naar buiten via een online persconferentie vanuit Berlijn. In Duitsland mogen in september evenementen worden gehouden voor 5000 personen per dag. De organisatie van IFA neemt echter geen risico en heeft het bezoekersaantal op 1000 per dag gesteld. De elektronicabeurs zal ook korter zijn dan normaal: drie dagen in plaats van vijf. IFA 2020 vindt plaats van 3 tot en met 5 september.

Dit betekent dat niet alle consumenten elektronica- en keukenretailers een kijkje kunnen nemen naar de nieuwste keukenapparaten. Een groot gemis voor de branche, want IFA is traditioneel hét moment waarop merken producten en nieuwe technologieën introduceren. Door een bezoek aan deze beurs is een retailer helemaal up to date.

Ook voor journalisten zijn er dit jaar een stuk minder tickets beschikbaar. In plaats van de gebruikelijke 2800 techjournalisten zijn er nu nog maar 800 welkom. De redactie van Keuken&Design hoort tot de genodigden en zal verslag doen vanaf het beursterrein. Zo blijft u dit najaar op de hoogte het al tech-nieuws op het gebied van keukenapparatuur.

Leave A Reply