Inductiekookplaat met praktische draaiknoppen

0

“Iedereen die ooit geprobeerd heeft een inductiekookplaat te gebruiken met natte of vettige vingers, weet dat dit niet zo eenvoudig is”, stelt fabrikant Küppersbusch. De fabrikant introduceert daarom een inductiekookplaat met draaiknoppen.

Gladde bedieningspanelen zijn niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook consumenten die toch liever draaiknoppen gebruiken. Die zijn te vinden op de nieuwe KI 8810.0 inductiekookplaat van Küppersbusch.

De plaat sluit qua design aan bij de ovens, compacte apparaten en afzuigkappen van Küppersbusch. De draaiknop komt in al deze apparaten terug en zorgt voor een robuuste en degelijke uitstraling.

Specificaties

Wat betreft de mogelijkheden doet de 80 cm brede KI 8810.0 niet onder voor andere inductiekookplaten in het Küppersbusch assortiment. Een 11-stappen vermogensregeling garandeert een nauwkeurige temperatuurinstelling, de 70° C warmhoudzone is praktisch, evenals de brugfunctie die de voorste en achterste kookzones verbinden om een zo ​​groot mogelijk kookgebied te vormen. Tot slot zorgt de vakantiemodus voor extra veiligheid. De beveiliging schakelt het apparaat uit als er een tijd lang geen nieuwe instellingen meer gemaakt zijn.

De KI 8810.0 is beschikbaar vanaf december 2018.

Leave A Reply