By

Goed werkgeverschap is goud waard, stelt brancheorganisatie INretail. Voor medewerkers, ondernemers en voor de branche als geheel. Daarom start de organisatie een campagne die moet zorgen voor meer bewustwording omtrent dit onderwerp.

Hierin staat centraal hoe goed werkgeverschap kan bijdragen aan de professionaliteit en het rendement van een onderneming. De harde en zachte elementen van goed werkgeverschap geven de branche kleur, aldus INretail.

“Carrièremogelijkheden, professioneel personeelsbeleid, het stimuleren van gezond, duurzaam, verantwoord en betrokken, dragen allemaal bij aan het imago en de professionaliteit van de branche. De moderne cao maakt dat de basis op orde is. En iedere ondernemer kan er eigen waarde aan toevoegen. Dat zorgt voor nog meer bedrijfstrots en branchedynamiek. Goed werkgeverschap geeft een positieve impuls. Goed werkgeverschap is winst.”

Kick-off

Deze maand staat het attent maken op de campagne centraal. In mei en juni attendeert INretail ondernemers daarbij ook actief op producten en diensten die helpen om van goed werkgeverschap echt werk te maken. Door het aanbod, de activiteitenkalender en de daarbij behorende communicatie acties in een campagne aan te bieden, stijgen de attentiewaarde en impact.

Gerelateerde berichten

Nederland consumeerde in 2018 ruim 20 procent minder materialen dan in 2000. Ook de...

“Luxueus tijdloos en doelbewust in eenvoud.” Zo omschreef de de jury van de iF Design Awards de...

Cevisama is een gigantische beurs voor keramiek, badkamerproducten en natuursteen in Spanje. Hier...

Leave a Reply