Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp bestaat 10 jaar

0

Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp bestaat tien jaar. In de 4.000m2 grote showroom huist een uitgebreide collectie keukenapparatuur van de merken Bosch, Siemens, Gaggenau, en NEFF.

Inmiddels hebben ruim 200.000 consumenten het inspiratiehuis 20|20 bezocht. Om het tienjarig bestaan te vieren, wordt volgend jaar de kookschool vernieuwd en een nieuwe huisstijl en website gelanceerd.

De thuisbasis van de merken Bosch, Siemens, Gaggenau en Neff werd in 2011 geopend en was destijds een voorbeeld op het gebied van cradle-to-cradle bouwen. Dit betekent dat alle gebruikte materialen, ook tijdens de bouw, moet hergebruikt of teruggegeven kunnen worden aan de natuur. Het pand is ontworpen door architectenbureau William McDonough Partners. Hij is samen met Michael Braungart grondlegger van de cradle to cradle-filosofie en coauteur van de bestseller Cradle to cradle, afval = voedsel.

Uitbreiding

“Komend jaar willen we de activiteiten van inspiratiehuis 20|20 verder uitbreiden, bijvoorbeeld met evenementen, activiteiten voor kinderen en samenwerkingen met lokale partners”, aldus Ivonne Schauwaert, Head of inspiratiehuis bij BSH Nederland.

“Ook gaan we uitbreiden met Home Connect trainingen, zodat de consument optimaal onze smart apparatuur kunnen ervaren. Er staat veel op de planning! Recent is onder andere de showroom van een van onze merken helemaal vernieuwd. En in het eerste kwartaal volgend jaar volgt ook een nieuwe huisstijl en vernieuwde website. Het vrijblijvend adviseren van de consument vinden wij erg belangrijk en met deze aanvullingen willen we de bezoeker nog meer centraal zetten en beter kennis laten maken met onze apparatuur.”

Aanvullend op het thema duurzaamheid organiseert inspiratiehuis 20|20 maatschappelijk verantwoorde evenementen zoals JINC Bliksemstages, een initiatief ter ondersteuning van de ontwikkeling van een kind.

Privé diner thuis

Om het 10-jarig bestaan van inspiratiehuis 20|20 te vieren maken bezoekers die een persoonlijk adviesgesprek hebben gehad of een workshop hebben gevolgd tussen 11 november en 31 december 2021 kans op een privé diner thuis, geheel verzorgd door inspiratiehuis 20|20. Meedoen kan door het invullen en inleveren van een kaartje op locatie. De winnaar wordt vóór 15 januari 2022 bekendgemaakt.

Comments are closed.