By

Philips Lighting introduceert vandaag een nieuwe reeks armaturen uitgerust met Hue White Ambiance-lampen. Daarnaast presenteert het concern de Philips Hue White Ambiance GU-10 spot en de Philips Hue White en Color Ambiance A60-lamp (E27) met nog intensere kleuren. 

De verschillende tinten wit die lampen uitstralen, kunnen de sfeer van een interieur bepalen. Daarom werkt Philips aan een zo breed mogelijk kleurenspectrum binnen haar lampenserie Hue White Ambiance. Deze lampen bieden koeldaglicht (6500K) en warm wit licht (2200K) en alles wat hier tussen valt.

De Hue White Ambiance-lampen zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze Philips Hue dimschakelaar. De armaturen zijn gebruiksklaar en werken zonder internetverbinding.

“Met de Philips Hue White Ambiance-lampen ontdekken onze klanten de voordelen van regelbaar wit licht. Bijvoorbeeld om energie op te doen, om ‘s avonds te ontspannen of om sfeer te creëren.”

— Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Home Systems bij Philips Lighting.

De Philips Hue White Ambiance-reeks is uitgebreid met een GU10 spot die past in plafond- en lamphouders. Deze volledig dimbare spot kan, net als alle Philips Hue White Ambiance-lampen, op vele manieren worden bediend: met de Philips Hue dimschakelaar, via de Philips Hue App, met de stem (voice control) of wearables of door te bewegen, dankzij de nieuwe Philips Hue Motion Sensor.

Kleurrijker

De Philips Hue White en Color Ambiance A60 (E27) lampen beschikken vanaf nu over een breder en intenser kleurenspectrum. Het is mogelijk om de lampen met een televisie te synchroniseren dankzij groene en blauwe tinten die films en videogames nog levensechter maken. Lampen kunnen ook gesynchroniseerd worden met muziek. De Philips Hue App biedt maar liefst 16 miljoen kleuren.

Ambitie

Philips Hue heeft de ambitie om de beste beleving van verlichting te bieden en werkt daarom samen met apps, producten en platforms van andere merken. Maar ook met ontwikkelaars zoals Amazon Alexa (in de VS), Apple HomeKit, Nest, Bosch (in Duitsland), Samsung SmartThings en andere slimme apparaten en wearables.

Gerelateerde berichten

Ook wel eens vergeten wanneer je iets in de koelkast hebt gestopt? Hoe lang is die kip nog...

Fabrikant Arte constateert dat er veel vraag is naar handgemaakte producten. “Dat heeft alles te...

De TRÅDFRI-app waarmee je slimme led-verlichting kunt aansturen, wordt binnenkort de IKEA Home...