By

Modular Lighting Instruments maakt zich op voor de Milan Design Week. Tijdens dit evenement wordt een nieuwe modellen gepresenteerd die is ontstaan uit een samenwerking met Lensvelt.

Het gaat met name om een vernieuwing en aanpassing van het huidige assortiment. We noemen een paar highlights uit het assortiment dat Modular binnenkort gaat tonen tijdens de designweek in Milaan.


Dent is een ultradunne wandarmatuur. De diagonale lijn die dwars door de voorkant loopt, zorgt telkens weer voor een nieuwe dimensie.
Pista heeft een minimalistische magnetische track rail waardoor het mogelijk is om in alle vrijheid te combineren. Lineaire led-verlichting samen met spots of hangarmaturen:het kan allemaal. Op deze foto zie je de Pista als opbouwarmatuur, met led-verlichting en de nieuwe minitatuurspot Minude.
Pista is ook verkrijgbaar als hangarmatuur. Combineer meerdere tracks voor een dynamisch maar minimalistisch effect.
Qbini is inmiddels een icoon in het Modular-portfolio. De nieuwe uitbreiding geldt als een heruitvinding van het concept.
Médard gaat al eventjes mee, maar is nu ook verkrijgbaar in een ‘stretched’ versie. De lange ‘nek’ laat de combinatie van twee Médards toe.
Een van Modulars populairste families, de Smart 48, is nu ook te combineren met Pista. Met een 48V-adapter connecteer je de Smart 48 tubed track-suspended en geef je het geheel een ‘touch of gold’.
Gerelateerde berichten

Voor een bijzondere styling van de keuken levert Graham & Brown een verf die letterlijk op de muur...

Vanaf nu is Homey ook te bedienen via Google Assistant en dus ook via Google Home. Dit maakt...

Vanaf nu kun je met een draadloze schakelaar van Niko de slimme verlichting van Philips Hue...

Leave a Reply