Inventum breidt assortiment inbouwovens flink uit

0

De collectie inbouwovens en combimagnetrons van Inventum is een flink stuk uitgebreid en beslaat nu acht exemplaren. Kenmerkend voor alle nieuwe modellen is de grote diversiteit aan programma’s.

Het assortiment is zo opgebouwd dat de consumenten veel keuze heeft: van een relatief eenvoudig tot een luxe model. De instapmodellen zijn de heteluchtoven IOH6072RK en de multifunctionele oven IOM6072RK met negen programma’s. Ze beschikken beide over een ruime netto inhoud van 72 liter en een rvs omlijst display.
De binnenzijde is voorzien van een ‘easy clean’ coating, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Deze twee modellen zijn uitgerust met side racks en hebben vijf insteekniveaus waardoor meerdere gerechten tegelijk bereid kunnen worden.

Middensegment

De multifunctionele ovens IOM6035RT en IOP6035RT met een netto inhoud van 72 liter zijn iets luxer. Ook bij deze modellen heeft het display een rvs omlijsting, maar ze beschikken ook over een volledige tiptoetsbediening met slider voor extra gebruiksgemak.
De IOM6035RT en de IOP6035RT zijn uitgerust met een kerntemperatuursensor, waardoor de oven automatisch afslaat zodra de ingestelde temperatuur bereikt is. Tot slot is de IOP6035RT zelfreinigend dankzij de pyrolyse functie, waarbij het vuil en vet op hoge temperatuur worden verbrand en er minder schoonmaakwerk is.

Diezelfde lijn van Inventum is ook uitgebreid met twee luxe ovens met magnetronfunctie. Het gaat hier om de modellen IMC4535RT en IMC6035RT. De combi-oven IMC4535RT is geschikt voor een nishoogte van 45 cm en heeft een netto inhoud van vijftig liter. Het andere model is de IMC6035RT, uitgevoerd met een hoogte van 60 cm en een netto inhoud van 72 liter. Beide modellen beschikken over volledige tiptoetsbediening met slider en zijn voorzien van een multifunctionele oven met vijf insteekniveaus en side racks, diverse automatische kookprogramma’s en zowel enkele magnetron- als combinatiestanden.

Excellent Exclusief

 

Inventum Excellent Exclusief

De meest luxe inbouwovens van Inventum zijn de nieuwe multifunctionele ovens IOM6272BK en IOP6272BK. Deze zijn afgewerkt met zwart rvs en behoren tot de meest luxe serie van Inventum: de Excellent Exclusief lijn. Beide ovens beschikken over vijf insteekniveaus met side racks, een kerntemperatuursensor, een bediening met zowel draaiknoppen als tiptoetsen én een telescopische rails op twee niveaus.
Het model IOP6272BK is daarnaast nog uitgerust met de zelfreinigende pyrolyse functie. Beide modellen hebben hetzelfde design als de eerder geïntroduceerde ovens met magnetronfunctie binnen de Excellent Exclusief lijn van Inventum: De IMC6250BK en de IMC6272BK. Daardoor zijn deze modellen goed met elkaar te combineren.

Comments are closed.