Jetstone breidt uit met nieuwbouw van 16.000m2

0

Werkbladenfabrikant Jetstone uit Deurne gaat haar faciliteiten uitbreiden om de internationale groei verder vorm te kunnen geven. Hiervoor wordt een nieuw pand gebouwd waarvoor afgelopen week de definitieve vergunning van de gemeente Deurne is ontvangen.

Het nieuwe thuis van Jetstone krijgt een vloeroppervlak van 16.000 m2 en ligt op een zichtlocatie, parallel aan de Binderendreef. Het pand zal geheel conform de laatste mogelijkheden op het vlak van duurzaamheid worden gebouwd. Zo komt er geen aansluiting op het gasnet en zullen er naar schatting 6.600 zonnepanelen op het dak worden geplaatst. Oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor halverwege 2023.

Jetstone heeft momenteel twee vestigingen in Deurne: Een aan de Florijn en een aan de Beukelsdijk, vlakbij de nieuwbouwlocatie. Op die locaties produceert het bedrijf luxe werkbladen voor onder andere keukenzaken en interieurbouwbedrijven in de Benelux, Duitsland en Zweden. Het bedrijf is inmiddels een van de grootste werkgevers in Deurne.

 

 

Comments are closed.