Jetstone en Keller Keukens samen op Küchenmeile 2021

0

Vorig jaar konden de plannen voor Küchenmeile niet doorgaan, dit jaar wel. Jetstone meldt dat er hard wordt gewerkt aan de plannen voor een samenwerking met Keller en Ceasarstone op het landgoed Gut Böckel.

Spacco Nero

“Als de omstandigheden het toelaten, worden de nieuwe keukenontwerpen van Keller dit najaar samen met de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone gepresenteerd tijdens de Küchenmeile aan de A30 in Duitsland”, meldt Jetstone. “De teams van deze concerns kijken ernaar uit klanten, samenwerkingspartners en nieuwe relaties te verwelkomen op het sfeervolle landgoed.”

Jetstone heeft twee nieuwe kleuren in het assortiment opgenomen, genaamd Spacco Bianco en Spacco Nero. Deze keramiekkleuren met de textuur van leisteen zijn mogelijk te zien tijdens het keukenevent in Duitsland.

De Küchenmeile vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 24 september. Meer informatie over merken en hun locaties volgt in de derde uitgave van het vakblad K&D. U zult een kaart ontvangen van de regio, zodat de reis naar de Küchenmeile goed te plannen valt.

Comments are closed.