Jetstone’s Goede Doelen Actie levert mooie bedragen op

0

Naar aanleiding van het 25-jarig jubileum initieerde Jetstone vorig jaar de Goede Doelen Actie. Dit heeft inmiddels flinke bedragen opgeleverd voor drie organisaties.

Vorig jaar gaf Jetstone een groot feest voor medewerkers, klanten en leveranciers. De fabrikant wilde echter ook iets terug doen voor de maatschappij op grotere schaal en startte daarop de Goede Doelen Actie. Klanten konden op basis van hun bestellingen een spaarsaldo sparen en dat uitgeven aan een goed doel. Ze mochten zelf een goed doel uitkiezen of één van de drie die Jetstone als suggestie deed.

Die drie suggesties werden aangedragen door medewerkers van Jetstone die daar soms door persoonlijke, vaak ingrijpende ervaringen mee in aanraking waren gekomen. De actie goed verlopen en inmiddels zijn de uitslagen bekend gemaakt:

  • Ronald McDonald Kinderfonds: 12.110 euro
  • LEVgroep Leven & Verbinden: 8.390 euro
  • Alzheimer Nederland: 17.605 euro

De actie was eenmalig en wordt dit jaar niet voortgezet. Wel is Jetstone nog altijd actief met de Make-A-Wish foundation. Jaarlijks wordt een bedrag aan een regionaal doel gedoneerd in de kerstperiode.

Leave A Reply