Karwei start samenwerking met BNS Crisp

0

Consumenten kunnen nu in diverse Karwei bouwmarkten ieder weekend BNS Crisp interieurstylisten om raad vragen over hun interieur. Tijdens deze sessies krijgen klanten advies op maat.

Karwei presenteert zichzelf meer en meer als ‘decoratieve bouwmarkt’, een plek waar je spullen kunt krijgen om te klussen en inrichten. Dit wordt versterkt in de samenwerking met BNS Crisp, de brancheorganisatie voor interieurstylisten.

Karwei:

“Bij ons vind je jouw favoriete vloer, wand en lamp en zie je hoe je die met verschillende meubels combineert. In één stijl, waardoor ze elkaar versterken. Bij Karwei heb je kant-en-klare artikelen of je gaat zelf aan de slag.

Voor de creatievelingen heeft Karwei mooie DIY ideeën. Ondersteunt met de nieuwste online klusvideo’s of met de mogelijkheid om professionele apparatuur te huren en nu ook met een interieurstylistenservice .”

Carin Frijters (voorzitter BNS Crisp)

“Het is een grote eer om intensief samen te mogen werken met dé meest decoratieve bouwmarkt van Nederland. Zo kunnen nog meer consumenten gebruik maken van de inspiratie en een professionele kijk op ieder interieur van onze interieurstylisten.”

 

Comments are closed.