By

De industriële look is niet meer weg te denken uit het woonbeeld en zwarte keukens blijven winnen aan populariteit. Samen vormen ze de ingrediënten voor deze stoere Black Metal keukentrend.

Verweerd (bouw)materiaal wordt nieuw leven ingeblazen. Eenmaal verwerkt in een strak design doet het direct denken aan een stoere, industriële loft.

Oude fabrieken en verlaten loodsen vormen de inspiratiebron voor de industriële woonstijl. Een gietvloer en ruwe betonlook muur creëren dan ook de perfecte basis voor de industriële keuken.

De fronten in een nieuw decor genaamd Metaal Zwart komen hier goed tot hun recht. Aangevuld met typisch industriële details, zoals stoere metalen handgrepen en zogenoemde ‘smart cubes’ van gelast staal, krijgt deze donkere keuken een subtiel rauw randje.G

Rookglas

De trend Black Metal kenmerkt zich door ruwe, natuurlijke materialen. Donkere kleuren worden afgewisseld met grijstinten en vintage objecten spelen een belangrijke rol. Toch is het niet verkeerd om het geheel een moderne touch te geven.

In het schiereiland zijn mooie, strakke glasdeuren toegepast. Trendy rookglas is verwerkt in een smal, zwart aluminium frame. Bovenin de kasten zit verstelbare ledverlichting. Dit geeft de industriële keuken net wat meer comfort en een rijkere uitstraling.Gerelateerde berichten

Inmiddels zijn er 128 Nederlanders besmet met het coronavirus. Wat te doen als een van jouw...

Het appartement van actrice Jennifer Lawrence staat te koop voor een schamele 12 miljoen dollar....

Het einde van 2019 is in zicht, tijd om vooruit te blikken. Dit zijn de drie belangrijke...

Leave a Reply