By

Loop je nu op LivingKitchen? En op zoek naar materialen met een marmerlook? Kemie laat weten dat stand B038 in hal 5.2 dit jaar in het teken van marmer staat.

Kemie is voor de vierde achtereenvolgende keer aanwezig op de LivingKitchen in Keulen. Het concern ontwerpt en bouwt haar eigen stand en heeft dit jaar veel marmer geïntegreerd in het ontwerp. De leverancier weet namelijk niet alleen waar het de meest exclusieve marmers kan vinden, maar heeft ook aantrekkelijke alternatieven ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar bijvoorbeeld meer betaalbare materialen.

Historie

Marmer zit in de Kemie-genen, aldus het concern. Bijna 50 jaar geleden begon het bedrijf met de import en export van marmersoorten, wat overigens nog steeds in de naam besloten ligt: KEmpische Marmer Import en Export. Het bedrijf kan dan ook bogen op jarenlange ervaring en expertise nu de vraag naar marmeren bladen weer toeneemt.

Kemie Ceramistone

Kemie Ceramistone

“Er hebben sinds de oprichting natuurlijk enorme ontwikkelingen plaatsgevonden en Kemie is een toonaangevend bedrijf wat betreft trends en nieuwe materialen”, laat het concern weten. “Daarom kan Kemie inspelen op de vraag van consumenten die een keukenblad willen met marmeruitstraling maar wat daarnaast oersterk is en niet gevoelig voor zuren. Dat kan onder andere met Ceramistone. Zo zijn er tijdens de LivingKitchen de kleuren Bright Marble, Montsho en Travertine Grey Hammered te zien. Deze keramische kleuren hebben een prachtige marmeruitstraling, maar zijn nagenoeg onverwoestbaar in het gebruik.”

Gerelateerde berichten

In de nieuwe SteakMaster oven is het mogelijk om de perfecte steak te grillen, belooft fabrikant...

Nederland consumeerde in 2018 ruim 20 procent minder materialen dan in 2000. Ook de...

De Sintesi, de eerste inductiekookplaat van Falmec met geïntegreerd afzuigsysteem, is nu ook...