Kitchen Design Contest geopend

0

De jaarlijkse, internationale Kitchen Design Contest is weer begonnen. Dit jaar zijn er meer categorieën dan ooit.

Wolf, Sub-Zero en Cove organiseren al twintig jaar de Kitchen Design Contest met als doel interieurdesigners te motiveren om na te denken over het ultieme keukendesign. 

Dit leidt tot inspirerende en innoverende ontwerpen. Dit jaar zijn er meer categorieën en dus ook meer winnaars en prijzen. Zo heeft de organisatie de categorie “Beyond the Kitchen” in het leven geroepen die designers opdracht geeft om ook buiten de keuken te kijken. Zij moeten met een ontwerp komen waarin de keuken volledig in de woning is geïntegreerd.

In totaal worden er 29 prijzen weggegeven van 2000 dollar. De prijsuitreiking vindt traditiegetrouw plaats tijdens de Winners Summit and Gala.

Fotografie

Wil je meedoen aan de Kitchen Design Contest? Schrijf je dan nu in. Let op: fotografie speelt een belangrijke rol bij de presentatie van je keukenontwerp. Het is belangrijk om je project goed mogelijk te fotograferen. Laat de jury vanuit verschillende hoeken zien hoe de ruimte eruit ziet, let dus onder meer op de juiste belichting, scherpte en kleurbalans. 

De Winners’ Summit and Gala vindt plaats in de Belmond Charleston Place, in het hart van Charleston, South Carolina. Dit evenement vindt plaats op  22 tot 25 september 2019. Naast de 29 winnaars wordt ook 1 winnende student uitgenodigd om naar het evenement te komen.

Leave A Reply