KitchenAid introduceert Black Steel

0

De topcollectie van KitchenAid in matzwart roestvrijstaal is vanaf augustus leverbaar. De Black Steel collectie heeft nog steeds het iconische design met de herkenbare design-elementen van het merk, maar heeft dankzij het zwart stalen exterieur een stoere uitstraling gekregen.

Zwart is wat betreft apparatuur en accessoires absoluut een trend in keukens. De stoere industriële uitstraling past dan ook goed in de loft-sfeer die momenteel erg populair is en het laat zich goed matchen met natuurlijke materialen, zoals hout en steen.

De collectie

De nieuwe serie inbouwapparatuur bestaat uit diverse ovens en een warmhoudlade. Tot de ovens behoren de Twelix Artisan oven, speedoven, combi-stoomoven en combi-magnetron. De meest geavanceerde oven van KitchenAid is erg geschikt voor bak- en kookliefhebbers. Het apparaat heeft maar liefst 16 functies, waaronder zes braadfuncties en vijf patisserie-functies. Croissants en biscuitgebakjes kunnen dus niet mislukken.

Kijkje nemen

KitchenAid nodigt dealers uit om de nieuwe finish te komen bekijken in de showroom in Gouda of in Gut Böckel tijdens de MOW Küchenmeile van 17-21 september.

Leave A Reply