By

KitchenAid brengt een nieuwe vrijstaande koelkast op de Europese markt: de Iconic Fridge. Deze koelkast beschikt over alle moderne technologie die de fabrikant in huis heeft, maar heeft qua vormgeving het herkenbare iconische design dat we ook kennen van de KitchenAid keukenmixer.

KitchenAid doet zijn erfgoed eer aan door design details van de Iconic Fridge te baseren op de wereldberoemde Artisan keukenmixer, waarmee KitchenAid in 1919 wereldwijd keukens veroverde. Zo zijn de stalen handgreep, de hoge plint en de chroomafwerking van de Iconic Fridge duidelijk geïnspireerd op de Artisan mixer.

De nieuwe koelkast heeft een exterieur van gepolijst metaal en is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: Keizerrood, Amandelwit en Onyx Zwart. Dankzij de strakke belijning past de koelkast in elke omgeving; van een klassieke keuken tot een industriële loft.

 

Technologie

De Iconic Fridge heeft een capaciteit van 230 liter en een maximum geluidsniveau van slechts 38 decibel. De ingebouwde technologie en een lcd-touchscreen zorgen voor intuïtief gebruiksgemak. Het ProAir-systeem controleert de temperatuur en luchtvochtigheid, voor een optimale houdbaarheid van voedsel. De antibacteriële filter waarborgt optimale frisheid en hygiëne in de koelkast. De Iconic Fridge is tevens voorzien van een 4* vriesvak.

De Iconic Fridge is een aanvulling op de lijn ‘grote keukenapparaten’ van KitchenAid. Deze lijn bevat niet alleen koelkasten, maar ook ovens, inductie- en gaskookplaten, afzuigkappen en vaatwassers.

 

Gerelateerde berichten

De Sintesi, de eerste inductiekookplaat van Falmec met geïntegreerd afzuigsysteem, is nu ook...

De nieuwe Connect2020+ keuken van Beckermann Küchen laat zich makkelijk aanpassen en herontwerpen....

Neolith, producent van gesinterd steen, heeft een nieuwe technologie ontwikkeld voor...

Leave a Reply